0707 - Öland

Planen var enkel: Fira in semestern. Så jag cyklade till Kalmar för att fira en (tyvärr) nästan bortglömd väns 25-årsdag. Men Kalmar är ju inte långt ifrån Öland och Öland är ju vackert. Det tyckte också min vän Tor som gärna slog mig följe! Så det slutade med att jag slängde upp cykel och kärra på Tors pickup för att åka norrut på Öland!

  • Untitled photo
  • Untitled photo

Efter att Tor visat mig en hel del nya smultronställen så nådde vi slutmålet för dagen: solnedgången på Neptuni Ängar, och tur nog var den riktigt vacker!

Untitled photo
Efter solnedgången på Neptunis ängar lämnade Tor mig i tältet så att jag i lugn och ro kunde cykla tillbaka hemåt igen och se vad som fanns att se.


Jag tältade ute vid havet strax söder om Kalmar och passade på att spela in en liten instruktionsvideo om hur man använder graderade ND-filter, så vill du lära dig det är det bara att spana in!
Med pyspunka på cykeln kom jag tillbaka till Karlskrona lagom till lunch!


  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In